Onze opdrachtgevers

Klantbelevingsconferentie

Na de organisatie van de 1e klantbelevingsconferentie in 2010 heeft CiRi Marketing in de volgende jaren de conferentie samen met o.a. Accenture, Altuïtion, IBM, KPN, Olympia Uitzendbureau, SNT en Teleperformance georganiseerd.

Hierbij is CiRi Marketing tezamen met de partners en directie van deze partijen betrokken bij het bedenken, opzetten en organiseren van de conferentie.
Ook bij de inhoud van het programma, de ontwikkeling van de huisstijl, het opzetten van de site, uitnodiging en alle afstemming hieromtrent met de marketingafdelingen binnen de organisaties heeft CiRi op zich genomen.

Gemiddeld is deze conferentie door de deelnemers met een 8.4 beoordeeld! En gelukkig waren onze opdrachtgevers ook tevreden! Voor 2016 gaan wij dit evenement uiteraard wederom organiseren.


"Ik heb CiRi Marketing vanuit onze deelname aan de CRM Awards en als opdrachtgever leren kennen en in beide gevallen werd ik aangenaam verrast door de betrokkenheid, de flexibiliteit en het altijd plezierige contact. Daarnaast heeft CiRi Marketing een goed eigen netwerk aan relaties en connecties waardoor het nog gemakkelijker wordt om de juiste sprekers, locaties en zelfs deelnemers te vinden. Daardoor leveren ze een wezenlijke bijdrage aan de organisatie, de communicatie en het welslagen van een event!"

Hans Reuver, commercieel directeur Teleperformance

 

www.klantbelevingsconferentie.nl

Terug naar overzicht