Onze opdrachtgevers

KPN

KPN biedt samen met (Unamic/ HCN, SNT en Olympia een platform voor directie- en managementleden die vanuit diverse branches verantwoordelijk zijn voor klantcontact binnen hun organisatie. Doel hiervan is om kennis uit te wisselen over klantbeleving. Samen met CiRi Marketing is daarom de klantbelevingsconferentie opgezet. Hiervoor heeft CiRi Marketing de volgende activiteiten opgepakt:

 

Totale projectmanagement o.a.: Ontwikkelen programma Huisstijldragers voor de Klantbelevingsconferentie Invulling programma en benaderen en briefing sprekers Afstemming tussen de partijen onderling Deelnemersadministratie, projectbegroting, - bewaking et cetera.

 

Herman Schoo “Al verschillende jaren werken we met grote tevredenheid samen met CiRi. Samen met CiRi is de klantbelevingsconferentie opgezet die meerdere jaren is georganiseerd en is uitgegroeid tot een hoogwaardig en kwalitatief congres dat vernieuwde trends en inzichten biedt bij de optimalisatie van de klantbeleving. CiRi zorgt ervoor dat alle kennis en expertise van de verschillende partijen dienstverleners (Unamic HCN, SNT en Olympia) worden samengebracht en vertaald naar een inhoudelijk en interactief programma. Naast hun expertise op gebied van marketing & communicatie maakt ook de gedrevenheid en de betrokkenheid van CiRi hen tot een aangename partij om mee samen te werken met als resultaat een conferentie die door de bezoekers erg goed gewaardeerd wordt."

 

Herman Schoo, Marketing & Communications Specialist, KPN

 

 

Terug naar overzicht