Onze opdrachtgevers

Syntens

Syntens over de samenwerking met CiRi
"Syntens heeft CiRi Connect gevraagd om een workshop te verzorgen voor ondernemers in de recreatiebranche. Karin Rigterink heeft zich vol energie en inzet voorbereid voor deze sector. Ze snapt waar het over gaat, heeft verstand van zaken en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ze heeft een praktische insteek en weet ondernemers te boeien."

Syntens Innovatiecentrum
Syntens stimuleert ondernemingen zich duurzaam te vernieuwen en bevordert hiermee welvaart en welzijn in Nederland. Syntens maakt u als ondernemer bewust van de mogelijkheden die u heeft om te innoveren en helpt ondernemers concreet om daarin stappen te zetten die leiden tot resultaat voor de onderneming.

Het grote en persoonlijke netwerk van Syntens zoals kennispartners, ondernemers en brancheorganisaties strekt zich uit over de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie en is regionaal beschikbaar en toegankelijk. Door nieuwe verbindingen binnen dit netwerk te leggen, bijvoorbeeld tussen ondernemers onderling en tussen ondernemers en kennisinstellingen, ontstaan innovaties die resulteren in nieuwe business.


www.syntens.nl

 

Terug naar overzicht