Onze opdrachtgevers

Universiteit van Amsterdam

Amsterdam Advanced Graduate School start met executive programma’s


Prof. dr. Ed Peelen heeft CiRi halverwege 2016 gevraagd om gezamenlijk de AAGS op te gaan bouwen. Een executive school voor de UvA aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen.
Het gaat om onderwijs voor professionals, met (minimaal) een hbo- of wo-bachelordiploma en een aantal jaren werkervaring.

Een uitdaging. Inmiddels staan er tal van programma's en zijn de resultaten van de AAGS boven verwachting goed. (zowel op financieel, aantallen deelnemers, aantal programma's en de beoordeling van de programma's). Wij vinden het geweldig om hier samen een bijdrage aan te mogen leveren.


(nieuwe) masterclasses die in 2018 o.a. (weer) van start gaan zijn:

Bootcamp Content Marketing
Masterclass Content Marketing
Masterclass Merk, Communicatie & Media
Masterclass Event Design Certificate Program
Masterclass The Future of Work
Bootcamp Growth Hacking
Masterclass Dynamisch Verandermanagement
 
Toonaangevend en innovatief
Binnen de executive programma’s worden actuele en maatschappelijk relevante thema’s belicht vanuit verschillende invalshoeken, en vanuit zowel de theorie als de praktijk. Deelnemers krijgen op die manier een helder beeld van ontwikkelingen, mogelijke problemen en oplossingen binnen hun vakgebied. De verkregen inzichten en kennis kunnen zij direct toepassen in hun werkpraktijk. Het onderwijs wordt gegeven door ervaren onderzoekers en hoogleraren van de UvA. Daarnaast zijn er bijdragen van tal van gastsprekers vanuit zowel toonaangevende, grote als kleine, innovatieve organisaties.  
 
Over de AAGS
De AAGS is onderdeel van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de UvA. Onder deze faculteit vallen de disciplines Communicatiewetenschap, Antropologie, Politicologie, Sociologie, Sociale geografie, Planologie, Psychologie, Pedagogiek en Onderwijskunde. De eerste AAGS-programma’s horen bij de thema’s digitalisering van de media en toekomst van werk. Diverse andere thema’s zoals - leefbaarheid van steden zijn in ontwikkeling.
 
Zie ook: www.aags.uva.nl 

Terug naar overzicht