Wie wij zijn

CiRi Connect bestaat uit Karin en Maartje en wij mogen al jarenlang met veel plezier samenwerken met:

  • Ed Peelen - Future of Business
  • Kris Brees - Lobster Company
  • Dorien van der Heijden - Lobster Company
  • En tal van sprekers, docenten en partijen vanuit veel verschillende branches.

Karin Rigterink

Al jarenlang mag ik helpen met programma’s bij o.a. Nyenrode, Yellow Cats en de UvA. Een geweldige baan: kennis opdoen en samenwerken geeft mij energie.

Naast mijn werk heb ik tal van andere bezigheden: (over)leven met kanker, honden, uitgaan (festivals en concerten, uit eten, borrelen, kortom alles waar het gezellig is) en natuurlijk het allerbelangrijkste een fantastisch gezin, familie en vrienden.

06 543 340 80

karin@ciriconnect.nl

LinkedIn

Maartje Luinenburg

Met veel plezier denk ik mee over de online groeimogelijkheden van UvA Academy waar we kortlopende programma’s voor professionals bieden. Bij de Yellow Cats combineer ik organisatie en communicatie.

In het contact met klanten staat een persoonlijke benadering voorop, iets waar ik door opdrachtgevers in het CX-vak nog meer over leer. Verder word ik heel blij van mijn gezin, films, muziek en op het water zijn.

06 415 086 90

maartje@ciriconnect.nl

LinkedIn